The Rainbow Jazz Valentines

Rainbow Jazz Valentines

Het orkest bestaat inmiddels al weer bijna 25 jaar en is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde dixieland looporkesten van Nederland. De leden van het orkest hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in diverse bekende Nederlandse orkesten. Het geheim van dit succes is de vlotte en goed in het gehoor liggende muziek, de verzorgde aankleding en niet in de laatste plaats het grote enthousiasme van de vier bandleden. De band is mobiel, zij spelen en zingen akoestisch.

De Rainbow Jazz Valentines brengen prettig in het gehoor liggende dixieland klanken met eigen arrangementen op een professionele manier ten gehore. Men kan dit orkest het beste omschrijven als stevig swingende dixieland met een moderne stijlopvatting. De band heeft een uitgebreid en afwisselend repertoire, naast de bekende dixieland standaards brengt de band ook andere jazzstijlen zoals: swing, blues en ballads. Zowel collectief als solistisch kunt u hoogstandjes verwachten van dit orkest. Instrumentale nummers worden afgewisseld door vocale werkjes.

De Rainbow Jazz Valentines is een orkest om met plezier naar te luisteren of op te dansen. De band wordt veel gevraagd op braderieën, recepties, huwelijksfeesten, congressen en jazzfestivals maar u kunt de musici ook spontaan tegenkomen in een winkelcentrum, of als u ze uitnodigt, gewoon bij u thuis. Nationaal en internationaal genieten de Rainbow Jazz Valentines grote bekendheid.

Klik hier voor een fotopagina van onze optredens